Laadukasta puutavaraa näkyville pinnoille sisälle ja ulos/Lauta Oy – Wood for you/Laadukasta puutavaraa näkyville pinnoille sisälle ja ulos

Lauta Oy – Wood for you


Laadukasta puutavaraa näkyville pinnoille sisälle ja ulos

Lauta.fi:n brändistä vastaa pitkien perinteiden perheyritys Lauta Oy, joka on valmistanut laadukasta puutavaraa sisustus- ja rakennuskäyttöön vuodesta 1948 alkaen – neljän sukupolven ajan.

Puu on aina ollut toimintamme keskiössä. Nykyään keskitymme valmistamaan sekä myymään puutavaraa kaikille näkyville pinnoille. Tuotteitamme käytetään sisustuksessa ja pintarakentamisessa sekä sisällä että ulkona.

Yrityksemme on aina ollut perheyritys, ja vuosikymmenten aikaan se on käynyt läpi useita sukupolvenvaihdoksia. Arvojamme ovat muun muassa asiakaslähtöisyys, tasainen laatu sekä toimintavarmuus, joihin nojaten olemme pystyneet kehittymään ja uudistumaan vuodesta 1948 asti. Yrityksemme on ollut toiminnassa jo noin 75 vuotta.

Alun perin yrityksemme taival alkoi Lempäälässä sahaus- ja höyläämötoiminnalla. Tukkien sahaamisesta on vuosien varrella luovuttu, ja käytössämme on tällä hetkellä nykyaikainen höyläämö sekä teollinen maalauslinja. Vuosikymmenten varrella meille on kertynyt vankkaa tietotaitoa puun muokkaamisesta ja käytöstä, ja hyödynnämme kokemustamme kaikessa toiminnassamme.

Koska puumateriaali on toimintamme perusta, käytämme parasta saatavilla olevaa puuta. Käyttämämme raaka-aineet ovat PEFC-sertifioituja. Ne tulevat metsistä, joissa metsänhoidossa pyritään sekä ekologiseen että sosiaaliseen kestävyyteen. Tuotteillamme on myös CE-merkinnät, eli ne täyttävät kaikki EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.

Tuotteemme valmistetaan yhä Lempäälässä, ja niitä viedään myös ulkomaille. Valikoimassamme on yli 500 puutuotetta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään sekä tuotteitamme että asiantuntemustamme niin, että pystymme entistä paremmin vastaamaan muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin. Olemme panostaneet vahvasti myös digitaaliseen osaamiseemme, jota hyödynnämme toimintamme jokaisella osa-alueella.

Työllistämme tällä hetkellä 20 henkilöä, ja työntekijöidemme hyvinvointi sekä hyvä yhteishenki ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Valtakunnallisessa verkostossamme on yli 300 jälleenmyyjää.

Ilmakuva